O NAS

Želja po risanju nasmeha na obraze otrok je postajala vse večja, zato sva si želela ponuditi še nekaj več in rodila se je ideja za oddajanje napihljivih igral.

DRUŽINSKI UTRINKI

Jure in Sara, starša treh otrok, ki sva ustanovila Športni utrinek leta 2016. Organizirava športne dogodke, otroške tabore, počitnice ter ponujava številne športne dejavnosti in rojstnodnevne zabave. Razširila sva ponudbo z najemom napihljivih igral, saj rada slediva novim izzivom.

Šport, narava, druženje in obala – to so naši najljubši trenutki, ki nam prinašajo svežo energijo za vsakdanje izzive.

Izobražena in predana pedagoga, ki si ne moreva predstavljati dneva brez otroških nasmehov in ustvarjalnega pripravljanja aktivnosti zanje.

Družina predstavlja podjetje za najem napihljivih igral

OTROŠKA SREČA

Najino poslanstvo je ustvarjati nasmeh na otroških obrazih. Z obilico izkušenj v poučevanju in razumevanju otrok, tako iz strokovnega kot družinskega vidika, se zavedava, da so otroška leta ključna za gradnjo trdnih temeljev, ki bodo oblikovali njihovo življenjsko pot.

Otroci se veselo igrajo na najetem napihljivem igralu

ŽELJA JE BILA PRISOTNA ŽE KAR NEKAJ ČASA

Najina vizija je ustvariti nepozabne spomine otrok na njihovo otroštvo. Željo po dopolnitvi najinega prvotnega podjetja s napihljivimi igrali sva gojila že od leta 2019, vendar sva se odločila posvetiti najinim otrokom. Leta 2023 se je ta želja končno uresničila, ko sva ustanovila Napihljivi utrinek in pričela z oddajanjem napihljivih igral.

DODANA VREDNOST ZA OTROKE

Scroll to Top