ledeno kraljestvo

Z napihljivimi igrali boste odkrili neskončno zabavo, razgibanost in nepozabne trenutke na vašem dogodku.

Napihljivo igralo ledeno kraljestvo

IMG_4140

Napihljivo Ledeno kraljestvo je čaroben svet, kjer otroci lahko doživijo pravljično pustolovščino, plezajo po ledenih stenah, raziskujejo skrite kotičke in se spuščajo po toboganu, kar ustvarja nepozabno izkušnjo in spodbuja domišljijo v varnem okolju.

DIMENZIJE IGRALA

 5,8 m x  4m x  4m

STAROST OTROK

od 3. let naprej

ŠTEVILO OTROK

5-8 otrok

Napihljivo igralo lahko postavite tako na dvorišče kot v notranje prostore, ob upoštevanju varnostnih smernic in zadostnega prostora. Pri tem je ključno izbrati trdno/ravno podlago ter zagotoviti varnostno razdaljo in ustrezno zaščito pred vremenskimi vplivi.

Teža igrala je cca 90kg.
Igralo je certificirano.

POGOSTA VPRAŠANJA

Možna je tudi dostava. Obračunana je 1€ na kilometer. Več o dostavi najdete pod "zavihkom" cenik.
Prevzem in vračilo je na naslovu Rovte 21, 1373 Rovte. V bližini Logatca/Žiri.
Ob izposoji dobite napihljivo igralo, zaščitno podlogo, puhalnik in kline za pritrditev. Potrebujete le dostop do električne vtičnice (električni podaljšek), v kolikor ga nimate se lahko dogovorimo tudi za izposojo podaljška.
Vsa igrala imajo vse potrebne certifikate za varnost uporabe in so zelo vzdržljiva. Kljub temu pa je potrebno upoštevati varnostna navodila in splošne pogoje uporabe.
V primeru dežja, močnega vetra ali neustreznih pogojev za postavitev igrala, je odpoved rezervacije igrala brezplačna. V primeru že vplačane rezervacije igrala se vam vplačan znesek vrne.
Za vsa igrala imamo vse ustrezne varnostne certifikate (EN14960/CE), so preizkušena ter redno vzdrževana. Kljub temu je pri vseh igrali nujen nadzor odrasle osebe, ki poskrbi še za dodatno varnost udeležencev na igralih.
Seveda, igrala so lahko postavljena v zaprtih prostorih (telovadnica, gasilski dom, garaža, dvorana,..)
Napihljiva igrala Utrinek so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti. Ob gibanju bodo otroci začutili veselje, ponos in postajali samostojnejši in spretnejši.
Zelo priporočljivo je, da se iz igrala pobere smeti in pobriše umazanijo.
V primeru, da vam igralo dostavimo mi, je v ceno všteta tudi postavitev igrala.
Omogočimo vam lahko tudi personalizacijo igral.
Scroll to Top