napihljiva igrala

Z najemom napihljivih igral boste odkrili neskončno zabavo, razgibanost in raznolikost napihljivih igral, ki jih imamo na voljo.

Pri Napihljivem utrinku smo ustvarili prostor, kjer lahko z najemom napihljivih igral otroci in odrasli uživajo v raziskovanju in igranju brez skrbi. Naša paleta napihljivih igral ponuja posebne trenutke na vsakem dogodku. Najamete lahko naslednja napihljiva igrala, ki so razdeljena v več skupin:

1. Napihljivi gradovi:
Čudoviti gradovi, ki pritegnejo otroke k raziskovanju in zabavi. Različne velikosti in teme, primerne za različne starostne skupine.

2. Napihljivi tobogani: Zabavni tobogani, ki prinašajo hitro in vznemirljivo zabavo. Različne višine in dolžine, primerni za vsak okus in prostor

3. Napihljive proge z ovirami: Ovire, ki spodbujajo tekmovanje in spretnost. Postavitev, ki omogoča tekmovanje in zabavo za več udeležencev hkrati.

4. Napihljive atrakcije za najmlajše: Varni in pisani igralni prostori, primerni za najmlajše otroke. Interaktivni elementi, ki spodbujajo razvoj spretnosti in domišljije.

Naša napihljiva igrala so skrbno izbrana in redno pregledovana, da zagotovimo varnost in kakovost vašega doživetja.  Ne glede na to, ali gre za otroško praznovanje, šolski piknik ali poslovni dogodek, vam ponujamo najem prilagojenih napihljivih igrala, ki bodo navdušile vse udeležence.

Najemite napihljiva igrala in pričarajte nepozabno zabavo ali dogodek.

Zabava

mega tobogan

Visok napihljivi tobogan, obdan z živahnimi barvami, ki prinaša otrokom vznemirljive in zabavne trenutke

Mega tobogan je naše največje napihljivo igralo. Namenjen je otrokom starejšim od 4 let. Ponuja neskončno veselja ob premagovanju plezalne stene in adrenalinskemu spustu po toboganu.

Dimenzije: 10 m x 4.5 m x 7 m
Starost otrok: od 4 leta naprej
Število otrok: 10 -15 otrok
Cena: 180€ / dan

Veselje

morski svet

Napihljivo igralo 'Morski svet' z barvitimi morskimi motivi, ki navdušuje otroke in odrasle s svojo edinstveno podvodno tematiko

Morski svet je namenjen mlajšim otrokom. Skozi vodni tunel vstopijo v pisan svet obdan z morskimi bitji. Preden se povzpnejo  na tobogan se srečajo s tjulnjom z žogo, s katerim se lahko zibajo v morskem svetu. 

Dimenzije: 5 m x 4 m 
Starost otrok: od 2 let naprej
Število otrok: 5 – 8 otrok
Cena: 90€ / dan

Možna je tudi dostava. Obračunana je 1€ na kilometer. Več o dostavi najdete pod "zavihkom" cenik.
Prevzem in vračilo je na naslovu Rovte 21, 1373 Rovte. V bližini Logatca/Žiri.
Ob izposoji dobite napihljivo igralo, zaščitno podlogo, puhalnik in kline za pritrditev. Potrebujete le dostop do električne vtičnice (električni podaljšek), v kolikor ga nimate se lahko dogovorimo tudi za izposojo podaljška.
Vsa igrala imajo vse potrebne certifikate za varnost uporabe in so zelo vzdržljiva. Kljub temu pa je potrebno upoštevati varnostna navodila in splošne pogoje uporabe.
V primeru dežja, močnega vetra ali neustreznih pogojev za postavitev igrala, je odpoved rezervacije igrala brezplačna. V primeru že vplačane rezervacije igrala se vam vplačan znesek vrne.
Za vsa igrala imamo vse ustrezne varnostne certifikate (EN14960/CE), so preizkušena ter redno vzdrževana. Kljub temu je pri vseh igrali nujen nadzor odrasle osebe, ki poskrbi še za dodatno varnost udeležencev na igralih.
Seveda, igrala so lahko postavljena v zaprtih prostorih (telovadnica, gasilski dom, garaža, dvorana,..)
Napihljiva igrala Utrinek so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti. Ob gibanju bodo otroci začutili veselje, ponos in postajali samostojnejši in spretnejši.
Zelo priporočljivo je, da se iz igrala pobere smeti in pobriše umazanijo.
V primeru, da vam igralo dostavimo mi, je v ceno všteta tudi postavitev igrala.
Omogočimo vam lahko tudi personalizacijo igral.
Scroll to Top