UTRINKI

"Največje bogastvo na svetu je videti srečo v očeh otrok"

POROKA

Na poročnem slavju so velikokrat prisotni tudi otroci. Pričarajmo njim (in posledično tudi nam) nepozabno slavje in namenimo prosti čas, ko se otroci brezskrbno igrajo mladoporočencema.

Na voljo bodo tudi napihljivi gradovi, na katerih boste lahko ustvarili nepozabne fotografije s svati.

PRAZNOVANJA

Si vaš otrok želi nekaj posebnega za rojstnodnevno praznovanje s prijatelji? Bi radi pripravili nekaj, kar bi bilo vsem všeč in bi 2 uri brezksrbno se otroci igrali in uživali, odšli pa z nepozabnimi spomini? Potem je najem napihljivih igral več kot prava izbira. Vi posrkbite za hrano in pijačo, napihljivi grad pa bo za zabavo otrok. Verjemite, da bo to najboljše praznovanje!

dogodki

Pripravljate športni dogodek? Si želite, da bi si ga ogledalo čim več ljudi, pa ne veste, kako bi pritegnili pozornost tudi tistih, ki ne bodo prijavljeni na sam dogodek? Za vas imamo idealno rešitev – družine z otroci. Le kdo si ne želi v miru ogledati športnega dogodka, se pogovoriti s prijatelji in navijati za udeležence, ob enem pa se tudi otrok brezskrbno zabava na napihiljivih gradovih? 100 % garancija za povečan obisk vseh vrst dogodkov.

Dan presenečenja

Živite v soseski, kjer je veliko otrok? Pridejo na obisk še sestrične/bratranci, otroci od prijateljev? Zakaj ne bi enkrat presenetili vse otroke in jim vsi skupaj pripravili presenečenje z napihljivim gradom? Vi boste imeli čas za pogovor, smeh, zabavo otroci pa bodo imeli nepozaben dan. Če se vas nabere 6 družin/prijateljev, je lahko za najmanj 10€ na družino pričaran nepozaben dan. Težko boste kjerkoli ceneje priredili čaroben dan za vse otroke.

Možna je tudi dostava. Obračunana je 1€ na kilometer. Več o dostavi najdete pod "zavihkom" cenik.
Prevzem in vračilo je na naslovu Rovte 21, 1373 Rovte. V bližini Logatca/Žiri.
Ob izposoji dobite napihljivo igralo, zaščitno podlogo, puhalnik in kline za pritrditev. Potrebujete le dostop do električne vtičnice (električni podaljšek), v kolikor ga nimate se lahko dogovorimo tudi za izposojo podaljška.
Vsa igrala imajo vse potrebne certifikate za varnost uporabe in so zelo vzdržljiva. Kljub temu pa je potrebno upoštevati varnostna navodila in splošne pogoje uporabe.
V primeru dežja, močnega vetra ali neustreznih pogojev za postavitev igrala, je odpoved rezervacije igrala brezplačna. V primeru že vplačane rezervacije igrala se vam vplačan znesek vrne.
Za vsa igrala imamo vse ustrezne varnostne certifikate (EN14960/CE), so preizkušena ter redno vzdrževana. Kljub temu je pri vseh igrali nujen nadzor odrasle osebe, ki poskrbi še za dodatno varnost udeležencev na igralih.
Seveda, igrala so lahko postavljena v zaprtih prostorih (telovadnica, gasilski dom, garaža, dvorana,..)
Napihljiva igrala Utrinek so varno zasnovana in ustrezajo varnostnim standardom. Otroke spodbujajo k telesni aktivnosti in k razvoju motoričnih sposobnosti. Ob gibanju bodo otroci začutili veselje, ponos in postajali samostojnejši in spretnejši.
Zelo priporočljivo je, da se iz igrala pobere smeti in pobriše umazanijo.
V primeru, da vam igralo dostavimo mi, je v ceno všteta tudi postavitev igrala.
Omogočimo vam lahko tudi personalizacijo igral.
Scroll to Top