O NAS

O NAS

Sva Jure in Sara, mož in žena s tremi navihanimi otročki. Najino poslovno zgodbo sva začela pisati leta 2016, ko sva odprla podjetje Športni utrinek. Organizirava športne dogodke, otroške tabore, počitnice, izvajava ogromno športnih dejavnosti in pripravljava rojstno dnevne zabave. Ker pa vedno stremiva k novim izzivom, sva se odločila dopolniti najino dejavnost tudi z napihljivimi igrali.

Naš prosti čas radi preživljamo ob športnih dejavnostih, raziskovanju narave, druženju s prijatelji, najraje pa smo nekje ob morju, kjer si polnimo baterije za vsakodnevne obveznosti.

Oba sva po izobrazbi in srcu pedagoga, zato si resnično ne predstavljala dneva, ki bi ga preživela brez otroških nasmehov in pripravljanja aktivnosti za njih.

OTROŠKA SREČA

Najino poslanstvo je risati nasmehe na otroške obraze. Imava ogromno izkušenj s poučevanjem in razumevanjem otrok, tako s službenega področja, kot tudi družinskega. Zavedava se, da se v otroških letih postavljajo tisti trdni temelji, kateri jih bodo vodili čez življenje.

image00020

ZAKAJ ODLOČITEV ZA NAPIHLJIVA IGRALA?

Najina vizija je otrokom omogočiti nepozabne spomine na njihovo otroštvo. Želja po dopolnitvi najinega prvotnega podjetja je bila že od leta 2019, ampak sva se odločila, da posvetiva čas najinim otročkom, zato je vse skupaj ostalo pri želji, ki pa se je v letu 2023 uresničila.
Zakaj vidiva napihljiva igrala kot dodano vrednost za otroke?

Scroll to Top